LE: Nema bojazni od poplava

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LE: Nema bojazni od poplava

Naredba o vanrednoj odbrani od poplava na obalama Vlasine, Jablanice i Veternice stavljena je van snage u ponedeljak, saopšteno je na sednici Kriznog štaba Grada Leskovca. Ova informacija prosleđena je direktno iz Vlade Republike Srbije.   Na sednici Kriznog štaba odlučeno je da se krene sa dezinfekcijom poplavljenih dvorišta i objekata na potezu između Pečenjevca i Lipovice.    Ovaj posao obavljaće Zavod za javno zdravlje Leskovca u saradnji sa Gradskom upravom za zaštitu životne sredine, a zaključeno je da nema potrebe da se obavlja dezinfekcija poljoprivrednog zemljišta.  
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Preventivna dezinfekcija svih prihvatilišta na teritoriji Beograda

Izvor: Studio B, 20.Maj.2014, 18:21

Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda organizovao je preventivnu dezinfekciju svih prihvatilišta na teritoriji grada za lica koja su evakuisana sa poplavljenih područja, a radi zaštite zdravlja stanovništva, saopšteno iz Gradske uprave...Dezinfekcija se obavlja u saradnji sa Zavodom...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.