Kurir dobio licencu za širenje panike

Izvor: Njuz.net, 29.Maj.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kurir dobio licencu za širenje panike

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

BEOGRAD, 29. maj 2014, (Njuz) – Dnevni list Kurir dobio je danas od Vlade Srbije ekskluzivnu državnu licencu za širenje panike, saznaje Njuz. Delovanje ove licence stupa na snagu odmah, a vlada je Kuriru dodelila licencu po ubrzanom postupku, nakon višednevnih kritika građana na izveštavanje ovog medija.
- Danima se već čuju komentari zašto se privode građani zbog širenja panike na društvenim mrežama, a tužilaštvo ne reaguje na pisanje Kurira tokom poplava – izjavio je naš izvor iz Vlade Srbije koji je tražio da ostane anoniman – Ova licenca će zapušiti usta svim kritičarima, jer više neće biti ništa sporno u Kurirovom pravu da, prema potrebi, malo širi paniku među građanima – dodao je naš sagovornik i napomenuo da ova licenca važi retroaktivno i da stupa na snagu od 1. januara 2014. godine.
Urednik Kurira Saša Milovanović zahvalio se vladi na ukazanom poverenju, obećavši da će Kurir učiniti sve da opravda dodeljenu licencu.
- Sada konačno možemo da pišemo bez straha da će naš medij država ugasiti – kratko je izjavio Milovanović.




Njegove kolege, urednici Informera i portala Telegraf, čestitali su Milovanoviću na licenci za širenje panike, ali su izrazili žaljenje što su njihovi mediji ostali samo na staroj licenci za širenje hvalospeva na račun članova vlade.
- Priznajem da sam očekivao da će i Informer dobiti licencu, mislim da smo učinili sve što je u našoj moći da je obezbedimo – izjavio je urednik ovog lista Dragan J. Vučićević – Moraću da pitam gospodina Aleksandra Vučića zašto nas je ona zaobišla, kada mi sad u nedelju bude gostovao u „Teškoj reči“. Ili, u slučaju da zaboravim, pitaću ga one tamo nedelje.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sve ok

Izvor: Njuz.net, 29.Maj.2014

Situacija u zemlji je skroz ok.. BEOGRAD, 29. maj 2014, (Njuz) – Situacija u zemlji je pod kontrolom i nema nikakvog razloga za brigu, saznaje Njuz.. Sve je ok, smirite se i vratite svojim svakodnevnim aktivnostima, javljaju pouzdani izvori. Oni navode da se ništa posebno ne događa i stanje je, prema...

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.