Koncert solidarnosti u Novom Sadu 25. i 26. maja

Izvor: B92, 19.Maj.2014, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert solidarnosti u Novom Sadu 25. i 26. maja

Dvodnevni humanitarni koncert za pomoć osobama koje su stradale u katastrofalnim poplavama biće održan 25. i 26. maja u novosadskom klubu "The Quarter", saopštili su organizatori. Na koncertu će nastupiti 14 novosadskih bendova, uz jedan sastav iz Beograda i jedan iz Bečeja.

Cena ulaznice je 300 dinara po danu i kompletan prihod biće uplaćen nastradalima od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poplava.

U nedelju 25. maja sviraće: Third Gallery, Bite The Bullet, Uvertira, Firchie, Azil 5, Peca & Keckec, Zbogom Brus li i DJ Netics DnB. Dan kasnije, 26.maja, nastupiće: Dojo, Kill the Scum, Velar, Hiqulus, Tona, Casillas, dreDDup, Osmi Putnik Dva i Wolfram, a program kao i prvog dana zatvara DJ Netics DnB.

Koncerti počinju u 19 časova. Bendovi apeluju na posetioce da, osim kupljene ulaznice, na koncert ponesu i odeću, obuću, hranu, pelene za bebe i sve ostalo što može biti od pomoći stradalom stanovništvu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

16 novosadskih bendova, DJ-eva i muzičara 25. i 26. maja u klubu Quarter za žrtve poplava

Izvor: SvetGitara.com, 19.Maj.2014

U novosadskom klubu Quarter u nedelju i ponedeljek 25. i 26. maja održaće se koncert 16 novosadskih bendova, DJ-eva i muzičara, a sav prihod od ulaznica ide nastradalim porodicama.

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.