Kolaps zbog nevremena u Beogradu

Izvor: B92, 20.Jul.2011, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaps zbog nevremena u Beogradu

Beograd -- Poplave na gradskim ulicama, izazvane jakom kišom koja je pala u Beogradu, stvorila je saobraćajni kolaps u centru Beograda. Nevreme iščupalo više stabala.

Posebno su bili pogođeni vozači u Bulevaru kralja Aleksandra i Radničkoj ulici, dok neke trolejbuske linije voze skraćeno, rečeno je u "Žutom taksiju" i GSP-u.

Najveći kolaps bio je u Bulevaru kralja Aleksandra i oko Trga Slavija, a velika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poplava paralisala je saobraćaj u Radničkoj ulici, u smeru od Banovog brda ka centru grada, rekli su u Žutom taksiju.

U tom taksi udruženju navode da je najveća poplava bila u naselju Medaković - Padina, gde su zbog izvlačenja vode morale da intervenišu ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U Gradskom saobraćajnom preduzeću "Beograd" najviše problema imali su vozači trolejbusa, dok je na autobuskim linijama bilo problema samo na liniji 56, koja je od 13 do 14 sati bila preusmerena preko Vidikovca.

Zbog velike količine vode na putu trolejbusi na liniji 29 ne saobraćaju do Konjarnika, već skraćeno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oluja paralizovala Beograd!

Izvor: S media, 20.Jul.2011

Zbog jake kiše koja je zadesila Beograd ulice ovog grada su bile pod vodom. Trolejbusi voili skraćeno, a najveći kolaps je bio u Bulevaru kralja Aleksandra i na Slaviji. Nevreme čupalo i lomilo stabla i drveća. ..Poplave na gradskim ulicama, izazvane jučerašnjom kišom koja je pala nešto pre...

Nastavak na S media...

Nevreme u Srbiji izazvalo kolaps

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jul.2011

Poplave na gradskim ulicama, izazvane jakom kišom koja je pala u Beogradu, stvorila je saobraćajni kolaps u centru Beograda. Nevreme je zabeleženo i u drugim krajevima Srbije, gde je došlo pad temperature čak za 20-ak stepeni...Posebno su bili pogođeni vozači u Bulevaru kralja Aleksandra i Radničkoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.