Kol centar za psihološku pomoć ugroženima

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Maj.2014, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kol centar za psihološku pomoć ugroženima

BEOGRAD - U okviru akcije „Prva psihološka pomoć” stanovništvu ugroženom poplavama otvoren je SOS kol-centar.

Odrasli i mladi mogu pozvati telefon 0800-111-111 svakog dana od 12 do 20 časova, a za decu i roditelje otvoren je telefon 0800-123-456, koji je ujedno i broj Nacionalne dečje linije i radi 24 časa.
Na ovim telefonima dežuraće stručnjaci, sve osobe koje osećaju posledice krize mogu pozvati ove telefone i dobiti instrukcije kako da prevaziđu probleme koji su ih snašli, objavilo je Ministarstvo odbrane.
Na telefonskoj liniji će dežurati edukovani stručnjaci za rad na SOS liniji, a sva lica, koja na bilo koji način osećaju posledice po psiho-fizičko zdravlje, mogu pozivom na navedene...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.