Kjara promenila pravac vodopada u Škotskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2020, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kjara promenila pravac vodopada u Škotskoj

Oluja Kjara, koja je početkom meseca pogodila Britaniju, bila je praćena snažnim udarima vetra koji je uspeo da promeni pravac vodopada u Škotskoj.

Na video snimku, objavljenom na društvenim mrežama, vidi se kako voda pod naletima snažnog vetra, umesto da pada, potpuno menja pravac nagore.

Fenomen je zabeležen na vodopadu u brdovitim centralnim delovima Škotske.

Posle Kjare, Britaniju je danas pogodila oluja Denis, praćena snažnim udarima vetra i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << obilnim padavinama, zbog čega su vlasti upozorile građane da se zaštite od "opasnih po život poplava" u Velsu i Škotskoj.

Britanska meteorološka služba objavila je više od 250 upozorenja na poplave u Engleskoj, Škotskoj i Velsu.

Prema poslednjim informacijama, najmanje dvoje ljudi poginulo je u Velikoj Britaniji, a desetine hiljada su se suočile s haosom prouzrokovanim olujom Denis.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pogledajte kako je oluja u Škotskoj promijenila pravac vodopada

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Feb.2020

LONDON - Oluja Kjara, koja je početkom mjeseca pogodila Britaniju, bila je praćena snažnim udarima vjetra koji je uspio da promijeni pravac vodopada u Škotskoj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.