Kiša potopila Dubai – putevi pod vodom, otkazani letovi

Izvor: RTS, 11.Jan.2020, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kiša potopila Dubai – putevi pod vodom, otkazani letovi

Obilne padavine izazvale su poplave u Ujedinjinim Arapskim Emiratima. Mnogi putevi i tuneli su poplavljeni, dok je aerodrom u Dubaiju odložio i otkazao letove.
Kiša je u Dubaiju padala deset sati u petak i rano u subotu. Tokom samo jednog sata palo je 150 milimetara kiše, dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uobičajeno da u celom januaru padne prosečno deset milimetara, navodi lokalni Nešenel.

Putevi i tuneli u delovima Dubaija i Abu Dabija su pod vodom, dok je "Dubai internešenel", jedan od najprometnijih aerodroma na svetu, otkazao, preusmerio i odložio letove.
Letovi će verovatno biti odloženi tokom celog dana, a neki su otkazani ili preusmereni na obližnji aerodrom El Maktum, saopštio je aerodrom "Dubai internešenel", prenosi Rojters.

Na video-snimcima i slikama objavljenim na društvenim mrežama vidi se da je deo piste pod vodom.
Aerodrom u Dubaiju je baza avio-kompanija "Emirejts" i "Flajdubai".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIŠA PARALISALA EMIRATE! Vanredno u Dubaiju - putevi pod vodom, otkazani letovi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2020

Obilne padavine izazvale su poplave u Ujedinjinim Arapskim Emiratima. Mnogi putevi i tuneli su poplavljeni, dok je aerodrom u Dubaiju odložio i otkazao letove...Kiša je u Dubaiju padala deset sati u petak i rano u subotu. Tokom samo jednog sata palo je 150 milimetara kiše, dok je uobičajeno da u...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Obilna kiša potopila Dubai, jedan od najprometnijih aerodroma na svetu van funkcije FOTO

Izvor: B92, 11.Jan.2020

Obilna kiša koja je padala juče i danas izazvala je poplave u Ujedinjinim Arapskim Emiratima, Dubai je "potopljen", a aerodrom ovog grada otkazao je letove..."Dubai International" je, inače, jedan od najprometnijih aerodroma na svetu. Letovi s ovog aerodroma verovatno će biti odloženi tokom celog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.