KV: Šleper pločica za poplavljene

Izvor: B92, 25.Avg.2014, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KV: Šleper pločica za poplavljene

Prvi deo donacije za poplavljeno stanovništvo iz Fondacije „Dragica Nikolić“, stigao je večeras u Kraljevo.

Kako je Tanjugu izjavio Tomislav Ilić, gradonačelnik Kraljeva, večeras su stigla dva šlepera sa pločicama, a do kraja nedelje stići će još 3 ili 4 šlepera sa podovima.

Pomoć iz Fondacije 'Dragica Nikolić' koja će stići u toku ove nedelje biće dovoljna za 180 domaćinstava iz Kraljeva da saniraju svoje domove nakon majskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poplava. Sledeće nedelje se očekuje da pomoć stigne i za preostalih 120 kuća koje su oštećene u

poplavama“, rekao je Ilić.

Gradonačelnik Kraljeva je rekao da će iz Fondacije „Dragica Nikolić “stići i džakovi cementa, i kante sa lepkom i bojama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kraljevo: Stigla dva šlepera pločica za poplavljene

Izvor: Blic, 25.Avg.2014

Prvi deo donacije za poplavljeno stanovništvo iz Fondacije Dragica Nikolić, stigao je večeras u Kraljevo...Kako je izjavio Tomislav Ilić, gradonačelnik Kraljeva, večeras su stigla dva šlepera sa pločicama, a do kraja nedelje stići će još 3 ili 4 šlepera sa podovima...- Pomoć iz Fondacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.