KOMŠINICA IZ OBRENOVCA: U svetu ne postoji lažov kao baka Slavna!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2014, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOMŠINICA IZ OBRENOVCA: U svetu ne postoji lažov kao baka Slavna!

Sve je izmislila da bi uzela pare. Nije bila na drvetu, već u potkrovlju, kažu Markovići, koji žive blizu bake koja je postala simbol poplava

OBRENOVAC - Baka Slavna je težak prevarant! Celu priču o tome kako je dve noći spavala na jasenu izmislila je kako bi dobila pare da renovira kuću. Laže sve, kakav crni jasen, pa ona ne može u autobus da uđe, a kamoli da se popne na drvo.

Ovo je juče za Kurir izjavila Milena Marković (74), koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << živi preko puta Slavne Lazić, bake koja je posle poplave postala prava atrakcija jer je izjavila da je dve noći provela na jasenu vezana keceljom. Međutim, njene komšije tvrde da je izmislila sve kako bi dobila novac da sredi svoju kuću.

Bila u potkrovlju

- Slavna nije bila na jasenu. To da je čekala spasioce na drvetu je izmišljotina, jer je bila u potkrovlju, iz kog je sišla pomoću merdevina. Sve to sam gledala jer živim tačno preko puta nje. Kaže, vezala se keceljom! Pa nije kecelja sajla - kaže Milena i tvrdi da je Slavna dobila 400.000 dinara.

Osladilo im se

I DŽAMBO LAGAO

Baka Slavna nije jedina za koju se tvrdi da je izmislila šta je proživela u poplavama. Slobodan Nedeljković (25) zvani Džambo iz Obrenovca takođe je izmislio da je preživeo pravi pakao. Naime, on je rekao kako je u poplavama izgubio ženu i dvogodišnjeg sina. Nekoliko dana kasnije ispostavilo se da Džambo nije oženjen i da nema decu. Zbog toga je protiv njega podneta krivična prijava.

ČINJENICE

Šta je baka Slavna pričala

-  popela sam se sama kroz štenaru pa na svinjac, nužda me naterala

- imala sam samo mali staklenac vode

- voda je bila tri metra

- dok sam bila na drvetu, grane su me sekle po butinama

- sama sam sišla s jasena

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Komšinica baka Slavne iz Obrenovca tvrdi: Na svetu nema takvog lažova kao što je ona! Sve je izmislila!

Izvor: Press, 08.Jul.2014, 00:34

Ovo je juče za "Kurir" izjavila Milena Marković (74), koja živi preko puta Slavne Lazić, bake koja je posle poplave postala prava atrakcija jer je izjavila da je dve noći provela na jasenu vezana keceljom. Međutim, njene komšije tvrde da je izmislila sve kako bi dobila novac da sredi svoju kuću...-...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.