Izvor: Pančevac-online.com, 05.Jun.2023, 21:34

KIŠA NAPRAVILA HAOS U KOSJERIĆU: Poplavljeno preko 20 kuća, pod vodom je i magistralni put za Valjevo! FOTO

Haos u Zapadnoj Srbiji i dalje ne prestaje, a nakon skoro svih gradova i opština jako nevreme pogodilo je Kosjerić. Usled velike količine vode izlili su se bujični potoci i pritoke reke Skrapež. – Nevreme koji je zadesilo našu opštinu tokom dana napravilo je ozbiljne probleme. Mesna zajednica Brajkovići je u katastrofalnom stanju, voda je […] The post KIŠA NAPRAVILA HAOS U KOSJERIĆU: Poplavljeno preko 20 kuća, pod vodom je i magistralni put za Valjevo! FOTO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Vanredna situacija u 19 mesnih zajednica u šabačkom kraju zbog posledica poplava; Kosjerić: Voda se povukla, izvorište pijaće vode zamućeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jun.2023, 06:43

Obilne padavine i izlivanje vodotoka i dalje prave veliku štetu u šabačkom kraju, a u 19 mesnih zajednica uvedena je vanredna situacija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.