KAKVA LJUDINA! Ovo je humanost na delu: Dončić pomaže zemlji nakon poplava

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:19

KAKVA LJUDINA! Ovo je humanost na delu: Dončić pomaže zemlji nakon poplava

Uvek tu za svoje.

Slovenački košarkaš i superstar Dalasa, Luka Dončić doneo je odluku koja je oduševila čitav region, a pre svega njegovu domovinu.

Naime, on će preko svoje humanitarne organizacije pomoći najugroženijem stanovništvu koje je pogođeno stravičnim poplavama koje su zadesile Sloveniju.

Javio se Dončić putem Instagrama i saopštio da je uz svoje sunarodnike u trenucima kada je to najpotrebnije.

A post shared by The >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luka Dončić Foundation (@thelukadoncicfoundation)

- Fondacija Luka Dončić je uzdrmana katastrofalnim poplavama koje su izazvale haos u Sloveniji, uništavajući kuće i oduzimajući živote. U kontaktu smo sa lokalnim vlastima kako bismo ih rasteretili i nastavićemo da im pružamo pomoć dokle god je to potrebno. Najdublje se zahvaljujemo svim vatrogascima i spasiocima na terenu i svima koji su se odazvali da pomognu rizikujući svoje živote da pomognu onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Svi žitelji Slovenije koji su izgubili svoje kuće u ovim strašnim poplavama su u našim mislima i srcima. Učinićemo sve da im pomognemo - napisali su iz fondacije Luka Dončić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.