Jeste vi Putin? Da, jedeš li slatko? Ruski predsednik ponovo iznenadio svet dijalogom sa jednim dečakom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jeste vi Putin? Da, jedeš li slatko?" Ruski predsednik ponovo iznenadio svet dijalogom sa jednim dečakom (VIDEO)

Putin se ispred zgrade sreo sa nastradalima u poplavama i volonterima koji pomažu da se saniraju posledice poplava.

Dečak iz porodice čija je kuća uništena u poplavama u Irkutskoj oblasti ispričao je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu da mu je vrtić potonuo, na šta mu je ruski lider obećao da će opet posetiti region.

Putin je posetio nastradale u poplavama u Tulunu, Irkutska oblast. Privremena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolnica je smeštena u zgradi gradske specijalne škole.

On je tom prilikom razgovarao sa dečakom čija je kuća bila uništena u poplavama. Dečak je ispričao da ima šest godina i da će 1. septembra krenuti u vrtić, koji je potonuo.

- Vi ste Putin?

- Da. Kako se ti zoveš?

- Matvej Safronov Nikolajevič.

- Zdravo, Nikolajeviču Safronov.

Путин приехал к пострадавшим от наводнения в Иркутской области.

- А вы Путин?

- Да. А тебя как зовут?

- Матвей Сафронов Николаевич

- Здравствуйте, Николаевич Сафронов pic.twitter.com/B53xHhqLuk

— Кремлевский пул РИА (@Kremlinpool_RIA) July 19, 2019

Dečak je rekao da smatra dolazak predsednika praznikom. Putin mu je obećao da će uskoro opet posetiti region, kako bi video kako se obnavlja infrastruktura.

Predsednik je zamolio svog mladog sagovornika da ispriča kako se priprema za vrtić. Opraštajući se, Putin je rekao dečaku da ne jede samo slatko.

Predsednik se, između ostalog, upoznao i sa radom predstavnika policije, Ministarstva rada, tužilaštva, penzionog fonda, psihologa koji primaju građane na prvom spratu zgrade.

BONUS VIDEO: STRAŠNO! Kamenjem gađali pande u Zoološkom vrtu, jer im je bilo DOSADNO da ih gledaju dok spavaju (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.