Jedna osoba stradala u poplavama u Atini

Izvor: Blic, 23.Okt.2015, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba stradala u poplavama u Atini

Najmanje jedna osoba smrtno je stradala u Atini u poplavama koje su uzrokovale obilne padavine.

Spasioci i vatrogasci u severnom i zapadnom delu o Atine tragaju za ljudima koje je voda možda sinoć odnela ili su se utopili nakon jakih kiša, prenosi grčki dnevnik "Katimerini".

Tokom noći dežuralo je 560 ljudi, a grčki vatrogasci dobili su 800 zahteva za pružanje pomoći u ispumpavanju vode iz podruma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pouzdano se zna da je jedan muškarac (41) nastradao je u severnom delu Atine, nakon što je voda blokirala i poplavila njegov automobil. Prolaznici su uspeli da ga izvuku iz automobila, kao i njegovu majku (71), ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt muškarca.

U zapanom delu Atine, nakon sleganja temelja, srušila se trospratnica, koja je godinama bila neuseljena jer su je vlasti proglasile neuslovnom.

Olujni vetar uzrokovao je probleme i u drugim delovima Grčke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.