Jako nevreme zahvatilo južnu Britaniju

Izvor: S media, 14.Nov.2009, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jako nevreme zahvatilo južnu Britaniju

Najgore nevreme ove godine zahvatilo je južni deo Britanije gde su vetrovi jačine 160 kilometara na čas izazvali poplave zbog kojih su zatvoreni putevi i poremećen saobraćaj.

Nevreme je izazvalo nagla plavljenja u priobalnim delovima. Desetine vozača moralo je da bude spasavano iz automobila dok se u nekoliko oblasti rušilo drveće na vozila i na eletkrične vodove.

Zbog jakog vetra otkazani su trajekti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << izmedju Britanije i Francuske. Spasena su tri radnika sa naftne platforme koji su se nasukali u čamcu za snabdevanje na najistočnijem delu Engleske.

Prema do sada raspoloživim informacijama, u nevremenu nema nastradalih.

Britanske meteorološke službe za sutra očekuje mirinije vremenske prilike.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.