Izlila se Zapadna Morava: Saobraćaj zatvoren, poplavljeno zemljište FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 14:14

Izlila se Zapadna Morava: Saobraćaj zatvoren, poplavljeno zemljište FOTO/VIDEO

Tokom jutarnjih sati izlila se Zapadna Morava na teritoriji opštine Požega.

Poplavljeno je oko 50 hektara poljoprivrednog zemljišta, a za saobraćaj je zatvoren jedan opštinski put na deonici Pilatovići–Prijanovići jer je voda prešla na put.

"Izvršen je obilazak reka. Za sada su sve reke u svojim koritima, sem Zapadne Morave, koja se izlila u Pilatovačkom polju. Poplavljena je veća površina >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Pilatovačkom polju, ali za sada nema ugroženih lica i stambenih objekata", kaže za Rinu predsednik opštine Požega Đorđe Nikitović.

Usled opasnosti od daljeg izlivanja, obavljen je razgovor sa potencijalno ugroženim stanovnicima i data su im jasna upustva za ovakve situacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.