Izetbegović danas u posjeti Doboju i Maglaju

Izvor: Cafe.ba, 07.Avg.2014, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović danas u posjeti Doboju i Maglaju

Predsjedavajući Predsjedništva Bosbe i Hercegovine Bakir Izetbegović obići ćedanas Doboj i Maglaj, područja pogođena poplavama

Predsjedavajući Predsjedništva Bosbe i Hercegovine Bakir Izetbegović obići ćedanas Doboj i Maglaj, područja pogođena poplavama, prenosi Anadolu Agency (AA).

Predsjedavajući Izetbegović će se u Doboju sastati sa gradonačelnikom Obrenom Petrovićem i obići narodne >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << kuhinje čiji su osnivači Medžlis Islamske zajednice Doboj, Međunarodni forum solidarnosti i Grad Doboj.

Nakon Doboja Izetbegović će posjetiti Maglaj, gdje će obići Osnovnu školu „Maglaj“ i sportsku dvoranu „Pobjeda“, te razgovarati sa lokalnim stanovništvom.

U pratnji predsjedavajućeg Izetbegovića bit će i komandant NATO štaba u Sarajevu, pripadnici NATO-a i EUFOR-a, te predstavnici Ministarstva odbrane BiH i OS BiH.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Izetbegović: Niko ne bi trebao biti na godišnjem odmoru

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2014

DOBOJ/MAGLAJ - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović obišao je danas opštine Doboj i Maglaj, gradove koji su stradali u majskim poplavama, a dijelovi ovih opština nisu ostali pošteđeni ni u poplavama koje su izazvale obilne kiše u posljednjih nekoliko dana...Nakon...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.