Izbio požar u Bariču

Izvor: OkRadio.rs, 24.Maj.2014, 03:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbio požar u Bariču

Manji požar izbio je u kotlarnici „Prve iskre“ u Bariču u petak uveče, ali je ubrzo ugašen, potvrdio je Rade Milošević iz Sektora za vanredne situacije. Do požara je došlo u kotlarnici „Prve iskre“, pošto se zapalilo ulje u kanalima. Milošević je rekao da su se trojica radnika nagutala dima i da im je pomoć pružena na mestu požara. Inače, Barič je mesto kod Obrenoovca koje je bilo poplavljeno i iz koga su stanovnici evakuisani još prošlog petka (17.maja). Deo stanovništva vraćen je u to mesto u četvtak.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

BARIČ: Požar u fabrici, više radnika se otrovalo dimom!

Izvor: Press, 24.Maj.2014

Do požara, kako je rečeno izveštačima Tanjuga na licu mesta, došlo je pošto se zapalilo ulje...U akciji gašenja požara učestvovalo je osam vatrogasnih kola...I nakon što je požar ugašen u "Prvoj iskri" bili su vatrogasci, koji su proveravali da li je prisutno dalje širenje štetnih gasova...Radnici...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.