Izađite na humanitarne žurke i pomozite evakuisanima

Izvor: Blic, 24.Maj.2014, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izađite na humanitarne žurke i pomozite evakuisanima

Ne morate da se odreknete izlazska ovog vikenda da biste bili humani! Ove žurke i koncerti organizovani su upravo kako bi se prikupila pomoć za stanovništvo ugroženo u poplavama.

Rokenrol u Pančevu

Subota, nedelja, ponedeljak, Apolo (PA)


Pančevci su rešili da pomognu svim snagama sa tri humanitarne svirke. U subotu nastupaju Bad Copy, Prti Bee Gee i Iskaz, sutradan su Stray Dogg i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Rambo Amadeus, dok su trećeg dana pančevački bendovi i Eyesburn. Karte za svako veče su 300 dinara.

Humanitarni narodnjaci

nedelja, Kafana ona moja


Nastupiće Katarina Živkovic, Katarina Grujić, Stevan Petrušić, Sha, Ćemo, Jelena Gerbec, Ella, Darija Stanojević, Andrija Aki Marković, Mia Borisavljević, Ivana Milenković i mnogi..

Žurke pomoći

Subota, Mladost Ludost


Za pultovima vas čekaju Pepe, Cojke, Džoni... Na ulazu će biti kutija za dobrotvorne priloge, a određena pića će se kupovati slanjem poruke na 1003.

Mad in BG, subota & nedelja

Park kod muzeja Savremene umetnosti


Tokom dva dana publici će predstaviti preko 100 izvođača na spektakularno dizajniranim stejdževima, a sav prihod od prvog dana festivala biće uplaćen evakuisanom stanovništvu. Takođe, svi koji donesu bilo koje pakovanje pelena, moći će oba dana besplatno da uđu na festival do 18 sati. Samo neki od izvođača su DJ Krush, Omar S, Wankelmut, Tony Allen & Jimi Tenor, Neneh Cherry, Who made who, Dixon, Lindstrøm, Marko Nastić, Dejan Milićević, Gordan Paunović, Vlada Janjić..

Humanitarno peronisanje

Subota, Peron


Za pultom će se menjati Ognjen, Gengbenger i još neki gosti, a prihod od ulaznica (100 dinara), ali i cele večeri se uplaćuju Crvenom krstu.

Barka Dilo

Subota, KC Grad (BG)


“Frankofoni džipsi kabare” Barka Dilo obećava uzbudljivu atmosferu, a ulaz je 150 dinara plus sapun ili pakovanje vlažnih maramica.

Humanitarni parti

Subota, Brankow (BG)


Pepe, Ojša i Dušan biraju muziku, a da biste ušli potrebno je da pošaljete SMS na 1003, a na isti način se kupuju šotovi.

Bjesovi & Dža ili bu

Subota, Božidarac (BG)


Žestoki Bjesovi, Dža ili bu i By-pass sviraju koncert koji trebalo da se održi prošle nedelje u sklopu Vračar roks serijala. Karte su 500 dinara, a za sanaciju poplava biće doniran i prihod od šanka.

Džez u pomoć

Nedelja, Džez bašta (BG)


Koncert “Džez u pomoć” održava se u nedelju od 14 do 22 u Džez bašti, a okuplja naše džez velikane kao što su Maja Volk, Jovan Maljoković, Belgrade Dixieland Orchestra, Valentina’s bend... Prikuplja se pomoć i novčana sredstva.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.