Iz Konzulata Srbije građanima koji letuju na Halkidikiju stiglo bitno obaveštenje (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2017, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Konzulata Srbije građanima koji letuju na Halkidikiju stiglo bitno obaveštenje (VIDEO)

Generalni konzulat Srbije u Solunu saopštio je danas da svi srpski državljani, čija su vozila oštećena u jučerašnjim poplavama na Halkidikiju, potvrde o šteti na vozilima mogu da dobiju u policijskoj stanici u mestu Agios Nikolaos.

Kako se navodi u obaveštenju objavljenom na sajtu Konzulata, potrebno je napraviti fotografije vozila sa oštećenjima.

"Ovo su nužne pretpostavke za dalji postupak >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << naplate štete na vozilima. Svakako, taj postupak će zavisiti i od vrste osiguranja, u vezi sa čim je neophodno kontaktirati osiguravajuću kuću u Srbiji", navodi se i dodaje da se u slučaju isticanja dodatnih zahteva građani mogu obratiti Generalnom konzulatu, u vezi dobijanja dodatnih informacija.

Konzulat je dodao i da se stanje nakon jučerašnjeg nevremena, koje je pogodilo taj deo Grčke, normalizuje.

Konzul Srbije u Grčkoj obišao poplavljena mesta! Vanredna situacija, saopštena važna informacija za srpske turiste!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Evo šta da radite ako vam je oštećen auto u Grčkoj

Izvor: Mondo, 18.Jul.2017

Svi srpski državljani, čija su vozila oštećena u jučerašnjim poplavama na Halkidikiju, potvrde o šteti na vozilima mogu da dobiju u policijskoj stanici u mestu Agios Nikolaos...Generalni konzulat Srbije u Solunu saopštio je i da je potrebno napraviti fotografije vozila sa oštećenjima..."Ovo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.