Izvor: RadioCity.rs, 28.Maj.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iron Maiden će pomoći ugroženima u poplavama

Vođa i osnivač legendarnog benda Iron Maiden, basista Steve Harris smatra da će Srbija posle nepogode koja ju je zadesila izaći jača i u ime benda poželeo svim ugroženim građanima da budu dobro. "Ne možemo da dočekamo da vas sve vidimo 17. juna u Beogradu, a u međuvremenu se nadamo da će se pogođena područja što pre obnoviti", rekao je Harris.

Da podsetimo, popularni "Mejdeni" sviraće u parku Donji grad u Beogradu u okviru velike svetske "Maiden >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << England" turneje, a specijalni gosti biće popularna švedska metal atrakcija GHOST. Pored mnogobrojne publike u Srbiji, u Beogradu se očekuje i dolazak hiljada fanova iz celog sveta i regiona budući da je ovaj koncert jedini na području bivše Jugoslavije, te jedan od tek nekoliko njhovih koncerata ove godine. Već polovinom aprila je rasprodato pola kapaciteta za ovaj spektakl, kao i kompletan "Fan pit".

City radio za sve fanove iz Niša organizuje odlazak na ovaj spektakularni događaj, a preko City radija se može obezbediti i karta za koncert. Detaljnije informacije i rezervacije dostupne su preko telefona 526-796.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

„Iron Maiden“: Srbijo, uz tebe smo!

Izvor: Prva.rs, 28.Maj.2014

Vođa i osnivač legendarnog benda Iron Maiden, basista Stiv Haris smatra da će Srbija posle nepogode koja ju je zadesila izaći jača i u ime benda poželeo svim ugroženim građanima da budu dobro.. Ne možemo da dočekamo da vas sve vidimo 17. juna u Beogradu, a u međuvremenu se nadamo da će se...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.