Izvor: Beta OMS, 17.Maj.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INFORMACIJA ZA MEDIJE MK Group pružila pomoć ugroženima u poplavama

Beograd, 17. maj 2014. – Kompanija Carnex, članica MK Group, donirala je 15.000 konzervi svojih proizvoda ugroženima u poplavama. U toku noći, za Šabac je isporučeno i dodatnih 5.000 Carnex proizvoda, dok je MK Group, sa svojim članicama, isporučila 30.000 vreća za pesak. Čamcem MK Group, u toku noći je spašena trudnica, a i Miodrag Kostić, predsednik MK Group, lično se uključio u akciju spašavanja ljudi i donacije proizvoda.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

MK grupa pružila pomoć ugroženima u poplavama

Izvor: Blic, 17.Maj.2014

Kompanija Karneks, članica MK Group, donirala je 15.000 konzervi svojih proizvoda ugroženima u poplavama, saopšteno je iz MK grupe. .."U toku noći, za Šabac je isporučeno i dodatnih 5.000 Karnex proizvoda, dok je MK Group, sa svojim članicama, isporučila 30.000 vreća za pesak. Čamcem MK Group,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.