INDUSTRIJA PUTOVANjA U 2023: Top 3 tehnološka trenda

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2023, 20:02

INDUSTRIJA PUTOVANjA U 2023: Top 3 tehnološka trenda

Na početku godine, izazov je ležao u privlačenju turista nazad pružanjem pogodnosti i procesa prilagođenih društvenom distanciranju. Zatim, kako su se propisi ublažili, „osvetnička putovanja“ su dovela sa sobom iznenadnu poplavu turista.

 
Ipak, mnoga preduzeća su se borila da prilagode ovaj porast potražnje sa manje resursa. Tehnologija se pojavila kao jedan odgovor koji nam je pomogao da se krećemo kroz ove različite izazove, od rešenja koja podržavaju propise o socijalnom distanciranju do alata koji su pomogli da se poveća kapacitet, sa manje osoblja. Kako ulazimo u 2023., vreme je da se sagledaju promenljivi trendovi u sektoru i tehnologije u nastajanju koje bi mogle da obezbede nova rešenja...
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.