Humanitarna akcija bez roka trajanja

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Maj.2014, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija bez roka trajanja

BEOGRAD – U trenutku kada su se uveliko dovodile u pitanje društvene vrednosti u Srbiji, donosili zaključci da one više ne postoje i da ih treba ponovo vratiti– iznenadila nas je humanost i solidarnost našeg naroda, organizovane akcije, želja za društvenim aktivizmom kako bi se pomoglo stanovništvu ugroženom u poplavama.

Zapravo, one koji su sumnjali u civilizacijske i druge vrednosti našeg društva – ta humanost jeste iznenadila a one koji su verovali da još uvek sve nije izgubljeno i da je kolektivni duh iz doba socijalizma opstao - raduju se što su bili u pravu.
E sad, da li sa sigurnošću možemo reći da će svake večeri do kraja godine u udarnim informativnim emisijama biti po jedan prilog o problemima...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.