Hrvatski derbi odložen zbog poplave

Izvor: Mondo, 24.Feb.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski derbi odložen zbog poplave

Utakmica Hajduk - Dinamo biće odigrana u utorak ili sredu, pošto su obilne padavine učinile neupotrebljivim teren na Poljudu.

Više od 20.000 gledalaca došlo je na meč splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama i razišlo se pre nego što je lopta krenula sa centra.

"Krivac" za to je dvočasovni pljusak u nedelju popodne, ali pre svega loša drenaža terena.

Formirane su bare na 60 odsto terena, nakon čega je inspekcijom utvrđeno da je podloga natopljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toliko da lopta uopšte ne može da odskoči!

Zbog "organizacionih problema", koji se verovatno odnose na kontrolu i eventualni smeštaj navijača Dinama, odlučeno je da utakmica ne bude odložena za ponedeljak, nego tek za utorak ili sredu.

Dinamo posle 20 odigranih kola vodi na tabeli HNL sa osam bodova više od Splićana.

(MONDO, foto: twitter.com/hajduk_hr)
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Odložen derbi Hajduk – Dinamo zbog lošeg stanja terena

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Feb.2013

Najveći derbi Hrvatske između splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama, koji je trebao da počne u 18 časova, odložen je zbog loših uslova igrališta. Kiša je u Splitu je padala ceo dan, natopila teren i uslova za igru nije bilo.. (FOTO: indeks.hr). Glavni sudija meča Ivan Bebek je u dogovoru sa...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.