Havarija u Zemunu: Pukla glavna cev za odvod Interneta

Izvor: Njuz.net, 10.Feb.2011, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Havarija u Zemunu: Pukla glavna cev za odvod Interneta

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePoplava informacija sa Interneta preti da pogodi i Novi Beograd

ZEMUN, 10. februar 2011 (Njuz) - Stanari Ugrinovačke ulice u Zemunu od juče su pogođeni velikom poplavom informacija, nakon što je cev glavnog odvoda za Internet popustila pod jakim pritiskom. Kako saznaje Njuz, najteže je pogođen potez od stadiona F.K. Zemun do raskrnice sa Dalmatinskom ulicom.
- Površinom ulice plivaju informacione fekalije, pa se građani jako teško kreću po trotoaru, a ulica je zatvorena za motorna vozila. Većinu sadržaja izlivenih informacija čine slike pijanih ljudi sa splavova, citati turbo folk pesama, komentari na slike polugolih devojaka, i forumske rasprave o učesnicima reality emisija, pa celokupan prizor nije baš prijatan za gledanje, da ne govorimo o smradu koji je neopisiv - rekao je direktor javno komunalnog preduzeća 'SBB Internet' Mitar Šćepanović.
- Naše ekipe su na terenu već dvanaest sati bez prestanka pokušavajući da saniraju ovu havariju, i rade u jako...
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.