HITNO EVAKUISANO VIŠE OD 600 LJUDI: Poplavljeno 500 kuća i 1.000 oranica, drama na istoku Rusije

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 17:59

HITNO EVAKUISANO VIŠE OD 600 LJUDI: Poplavljeno 500 kuća i 1.000 oranica, drama na istoku Rusije

Nivo vode i dalje raste

Više od 600 stanovnika Transbajkalske oblasti evakuisano je danas zbog poplava izazvanih obimnim padavinama, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

U gradu Šilka otvorena su dva privremena prihvatna centra i u njima se trenutno nalazi 114 osoba, među kojima je i 28 dece, prenosi Tas s.

Evakuisanim osobama pomoć pružaju psihijatri.

Trenutno nivo vode u rekama na obližnjoj planini i dalje raste, a poplavljeno je oko 500 domaćinstava i 1.000 oranica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

POPLAVE U RUSIJI! Otvoreni prihvatni centri, evakuisano više stotina ljudi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021

Više od 600 stanovnika Transbajkalske oblasti evakuisano je zbog poplava izazvanih obilnim padavinama, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije...U gradu Šilka otvorena su dva privremena prihvatna centra i u njima se trenutno nalazi 114 osoba, među kojima je i 28 dece...Evakuisanim osobama...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.