HEROJ MAJSKIH POPLAVA: Otelila se Vilka!

Izvor: Kurir, 04.Dec.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ MAJSKIH POPLAVA: Otelila se Vilka!

Krava koja je bila zarobljena u vodenoj stihiji u čačanskom kraju – slika koja je obišla svet – dobila je potomka kojeg je gazda Vidosav Đerić nazvao Šumar!

Krava Vilka, koja je bila zarobljena u vodenoj stihiji, otelila se. Mnogi su je proglasili herojem majskih poplava, a vlasnik Vidosav Đerić dao je muškom teletu ime Šumar.

Šumar ima samo nekoliko dana. Na svet je došao kao potomak krave – junaka priča o poplavama u čačanskom kraju.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Vilki se tada nije znalo 36 sati, od kada je pod naletom bujice izašla iz štale. Otelila se sedam meseci posle poplava.

Vidosav Đerić kaže: „Telence je fino, krava je zdrava i dobra, jedino da malo više hrane imamo, a ja ću je gledati, ostalo kako bude.“

(RTS)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.