Gašić u Krupnju o posledicama poplava

Izvor: RTS, 16.Jul.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić u Krupnju o posledicama poplava

Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je opštinu Krupanj u kojoj je u poplavama uništeno 39 kuća i sa predstavnicima te opštine, ali i opština Bajina Bašta i Mali Zvornik razgovarao o trenutnom stanju i načinima saniranja posledica poplava i klizišta.

Gašić je, zajedno sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem, obišao i radove na raščišćavanju terena u naselju Kržava na čemu su angažovani pripadnici inženjerske grupe >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Treće brigade VS.

On je okupljene meštane, koji su njemu i načelniku Generalštaba iznosili svoje probeme, pozvao na smirivanje tenzija, dogovor i saradnju sa lokalnim vlastima i poručio da će država ispoštovati sve što je obećala.

Ministar je istakao da je u toj opštini planirana izgradnja 47 kuća, kao i lokalni putevi koje su uništile poplave i klizišta.

Konstatujući da su neki od meštana svojim sredstvima počeli da saniraju uništene objekte, Gašić je predstavnicima opština poručio da te ljude obiđu i da im kažu da će im država nadoknaditi ta sredstva.

Gašić je dodao i da će biti obezbeđeno letovanje za 35 dece iz Krupnja na Tari.

Nakon razgovora sa meštanima Gašić je sa predsednicima opština Krupanj, Bajina Bašta i Mali Zvornik, Radetom Grujićem, Radomirom Filipovićem i Draganom Bogićevićem razgovarao na koji način mogu da se saniraju posledice poplava i klizišta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gašić u Krupnju o posledicama poplava i klizišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2014

Ministar odbrane Bratislav Gašić posetio je danas opštinu Krupanj u kojoj je u nedavnim poplavama uništeno 39 kuća i sa predstavnicima te opštine, ali i opština Bajina Bašta i Mali Zvornik razgovarao o trenutnom stanju i načinima saniranja posledica poplava i klizišta dodajući da će stambeni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.