Gašić: Fabrika u Lučanima radi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gašić: Fabrika u Lučanima radi

Ministar odbrane Bratislav Gašić, koji je danas posetio fabriku Milan Blagojević - namenska u Lučanima, u sklopu obilaska područja zahvaćenih poplavama u kojima su angažovani pripadnici Vojske Srbije (VS), poručio je da je vojska uvek bila sa svojim narodom i da fabrika radi i da je to dobra vest.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gašić: Dobra vest, radi "Milan Blagojević"

Izvor: Press, 15.Maj.2014

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva odbrane, radnici fabrike su od jutros izmestili sve što je bilo ugroženo tako da su svi proizvodni pogoni zaštićeni i u funkciji. ..Gašić je, ističući da je VS uvek bila uz svoj narod, rekao da to pokazuje i sada u teškim trenucima u područjima zahvaćenim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.