(FOTO) Sve se može kad se hoće: Evo kako je beskućnik bez mobilnog poslao SMS za pomoć ugroženima

Izvor: Press, 23.Maj.2014, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Sve se može kad se hoće: Evo kako je beskućnik bez mobilnog poslao SMS za pomoć ugroženima

Naime, akcija slanja SMS poruka traje i dalje, kako u Srbiji, tako i u BiH i Hrvatskoj. Svako ko pošalje poruku, donira 100 dinara za ugrožene od poplava.
No, šta da radi onaj ko nema mobilni telefon, a takođe nema ni para, niti stvari koje bi mogao da donira kao humanitarnu pomoć onima kojima je to sada najpotrebnije?
Ovaj beskućnik pokazao je da ima veliko srce i da ga njegova nemaština neće sprečiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da bude human.
Naime, on je sakupio 7 kuna, koliko košta humanitarni SMS u Hrvatskoj, i zamolio prolaznicu da pošalje poruku umesto njega, za šta će joj on platiti.
Izvesna Maja, koju je ovaj beskućnik oduševio svojim postupkom, podelila je svoje iskustvo sa ostalima na Tviteru.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.