Izvor: Radio 021, 23.Jun.2020, 12:23

FOTO: Spasioci iz Novog Sada, Beograda i drugih gradova evakuisali 71 osobu iz poplava

Specijalistički timovi za spasavanje i rad na vodi iz Beograda, Novog Sada, Šapca, Valjeva, Sremske Mitrovice i Čačka su, uz Žandarmeriju, tokom jučerašnjeg i današnjeg dana, evakuisali 71 osobu na teritoriji opština Krupanj, Ljubovija, Kosjerić i Lučani.

Tokom današnjeg dana, proglašena je vanredna situacija u gradu Loznica, opštinama Mali Zvornik, Krupanj, Osečina, Mionica, Lučani i na delu opština Ljubovija, Kosjerić i Arilje.

Situacija je stabilnija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Krupnju, Loznici, Osečini, dok je u Ljuboviji, Guči, Lučanima i Arilju situacija još kritična i prati se stanje na terenu.

Pripadnici  Sektora za vanredne situacije MUP-a usled obilnih padavina, 24 časa dnevno su u pripravnosti i nadziru sve vodotokove, pružaju pomoć stanovništvu i evakuišu građane u svim ugroženim opštinama.

Inače, reagujući na najavu RHMZ da se može očekivati veći porast vodostaja reka, MUP je pre tri dana stavio u pripravnost sve jedinice Sektora za vanredne situacije, posebno u severnim, centralnim i zapadnim delovima Srbije.

Autor: 021

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.