Dunav raste

Izvor: Prva.rs, 21.Maj.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunav raste

Vuksanović Žugić je rekla da je prioritet redovno dopremanje osnovnih životnih namirnica i higijenskih sredstava svima onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije.
Ona je, povodom poplava koje su zadesile Srbiju, dodala da je važna saradnja sa kolegama iz regiona i da je upućena najbolja tehnika i u Kostolac i u termoelektrane.
Vuksanović Žugić je dodala da je evropska komesarka za međunarodnu saradnju, humanitarnu pomoć i vanredne situacije Kristalina Georgijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << impresionirana radom ljudi koji dežuraju u operativnim centrima tokom svih 24 sata.
Ti ljudi, kako je dodala Vuksanović Žugić, ne smeju da zakasne sa prosleđivanjem bilo kakve informacije, jer od svake od njih zavisi život pojedinca.
Izvor: Tanjug
Pročitajte još i KAKO JE KRAVA DOBILA HRANU!
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Vuksanović Žugić: Dunav raste, prioritet namirnice

Izvor: Blic, 21.Maj.2014

Načelnica Uprave za upravljanje rizikom Sektora za vanredne situacije Sanja Vuksanović Žugić izjavila je danas da vodostaj Dunava raste, ali da se nada da zbog toga neće biti problema. ..Vuksanović Žugić je, gostujući na RTS, rekla da je prioritet redovno dopremanje osnovnih životnih namirnica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.