Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2024, 09:54

Dunav kod Novog Sada jutros porastao za 5 centimetara, narednih dana se očekuje pad vodostaja

Vodostaj Dunava kod Novog Sada je 579 centimetara, čime je dostignut vrh plavnog talasa. U odnosu na jučerašnji dan Dunav je porastao 5 centimetara. Iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda navode da se na mernim stanicama uzvodno od Novog Sada beleži pad vodostaja. Ipak, u nebranjenom području poput Kamenjara i Ribarskog ostrva, voda je prethodnih dana prodrla u kuće i vikendice.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Da li Beogradu prete poplave: Nivo Dunava porastao na 2 KRITIČNE TAČKE, poplavljen prolaz kod Kule Nebojše, evo šta kažu stručnjaci (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Jan.2024

Vodostaj Dunava kod Novog Sada dostigao je svoj maksimum, reka je poplavila mesta koja se nalaze na najnižem terenu u nebranjenom području. Ono što sada sve zanima, jeste kakva je situacija u Beogradu, da li se u prestonici očekuje izlivanje reke. Mi smo ovog prepodneva obišli jednu od kritičnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.