Dramatični snimci iz Srbije (VIDEO)

Izvor: Mondo, 03.Jun.2019, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dramatični snimci iz Srbije (VIDEO)

Teško jutro u Srbiji. U celoj zemlji proglašena vanredna odbrana od poplava. Izlile se reke u više mesta, a najkritičnije je u Kraljevu, Kniću i Dragačevu. Pogledajte snimke...

U nekoliko mesta proglašena je vanredna situacija zbog poplava.

Vanredna situacija proglašena je u Kniću, Kraljevu, ali i u Arilju i delu Vrnjačke Banje.

U Kraljevu su se izlili potoci i kanali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za odvodnjavanje, a u domaćinstva u pojedinim kraljevačkim selima ušla je voda.

Izvor: Tanjug

Kritično je u delu Vrnjačke banje, u Kniću, kao i u skoro svim selima u gornjem Dragačevu gde se izlila reka Bjelica.

Izvor: Tanjug/Rina.rs

Bjelica je dostigla 330 centimetara u Dragačevu i nosi sve pred sobom. Sto kuća je pod vodom, do mnogih se ne može doći, javlja reporterka RTS-a sa lica mesta.

Srednja škola, fudbalski stadion su takođe pod vodom, ali su deca evakuisana pre izlivanja reke. Tamo se ipak nekoliko pomoćnih radnika i jedan đak. Oni su na bezbednom.

Izvor: Tanjug

Evakuisano je više od 20 domaćinstava zbog izlivanja potoka u selu Viča. I na području Ivanjice izlili su se bujični potoci.

Izvor: Tanjug/Rina.rs

 Sve o poplavama u zapadnoj i centralnoj Srbiji...

POTOP po Srbiji, u Kraljevu i Kniću vanredno! (VIDEO)

Vanredna odbrana od poplava u celoj zemlji!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.