Detalji tragedije u Požarevcu: Deka koji se udavio u liftu došao iz Austrije zbog bolesne žene

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Detalji tragedije u Požarevcu: Deka koji se udavio u liftu došao iz Austrije zbog bolesne žene

Sišao u garažu da zaštiti automobil od poplave

Stravično nevreme koje je juče protutnjalo Srbijom uzelo je i ljudski život!

Pročitajte i:

Tokom oluje praćene gradom u Požarevcu je poginuo Ž.M (67). Nesrećni Požarevljanin koji je godinama radio u inostranstvu nastradao je u zgradi u kojoj je imao stan na prvom spratu. Ž.M. se tokom elementarne nepogode koja se obrušila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Požarevac i okolinu zatekao u podrumu.

Još nisu utvrđene tačne okolnosti pod kojima je nastradao.

Prema jednoj verziji Ž.M. je videći da počinje stravično nevreme sišao u podzemnu garažu da proveri šta mu je sa automobilom. U tom trenutku, piše Srpski telegraf, nivo vode u podrumu već je dostigao dva metra, ali starac to nije znao.

Čim je liftom sišao u podrum, prema pričama komšija, nestalo je struje. Vrata lifta više nisu mogla da se otvore pa je nesrećni čovek ostao zarobljen. Ubrzo se udavio u vodi koja je prodrla kroz vrata lifta!

Druge komšije, pak, ispričale su lokalnim medijima da vatrogasci nisu u liftu nisu našli telo nastradalog Požarevljanina.

Ž.M. je inače godinama radio u Austriji. U Požarevac se vratio pre dva meseca kad mu je supruga zbog lošeg zdravlja zadržana u bolnici. Njegova smrt šokirala je ceo grad u kojem je nepogoda ostavila i brojne druge tragove.

Dvorišta škola, kako kažu Požarevljani, pretvorena su u bazene, a u nekim ulicama voda je odnela kontejnere koji su, nošeni bujicom, plovili poput čamaca.

Drveće iščupano od siline vetra ležalo je na kolovozu, a voda je u nekim naseljima dostigla visinu od metar i po pa su komunalne službe cele noći bile angažovane na ispumpavanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.