DRAMATIČNI SNIMCI IZ VALJEVA: Bujice nose sve pred sobom, a jedan mladić se odlučio da uradi ovo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 07:41

DRAMATIČNI SNIMCI IZ VALJEVA: Bujice nose sve pred sobom, a jedan mladić se odlučio da uradi ovo (VIDEO)

Dramatični snimci poplava iz Čačka i Valjeva

Jako olujno nevreme praćeno intenzivnim pljuskovima pogodilo je danas nekoliko regiona u Srbiji, a najkritičnija situacija je trenutno u Valjevu i Čačku. Naime, na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, vide se ulice koje su se pretvorile u vodene bujice i nose sve pred sobom.

Kako se vidi na videu objavljenom na instagram profilu "192_rs", ulice Valjeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su gotovo neprohodne. Automobili se jedva kreću poplavljenim putevima, a kiša koja neprestano pada još dodatno otežava vozačima, jer im je vidljivost skoro skroz smanjena.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Zbog količine vode koja je napadala u ovom gradu, građani su doslovno odsečeni od sveta.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na društvenim mrežama se pojavio i snimak koji je uznemirio stanovnike ovog grada. Na njemu se vidi mladić koji je samo u donjem vešu skočio u bujičnu poplavu, a potom pokušao da se vrati na kopno, ali bezuspešno.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na svu sreću, mladić nije bio sam, te su četiri prijatelja koja su stajala sa strane uspela da mu pomognu i da ga izvuku iz vode.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ispod ovog snimka samo su se nizali komentari korisnika koji su osudili ovaj nepromišljeni čin mladića, koji na svu sreću nije imao tragičan ishod.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Hvala ocu što me tukao na vreme", napisala je jedna korisnica.

"Da li je moguće da toliko nema mozga ni pameti?", dodao je drugi korisnik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAVIČAN POŽAR U CENTRU RUME: Širi se gust crni dim, jednu osobu odvezla Hitna pomoć VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jul.2023

Veliki požar izbio je danas u centru Rume kada se zapalio jedan lokal.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS (@192_rs) Kako se može videti na snimcima koji se šire mrežama, iz objekta kulja veliki gusti, crni dim.   View this post on Instagram   A post shared by 192.RS […] The...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.