Izvor: Blic, 18.Jun.2023, 19:44

"DOBRO JE DA SMO ŽIVI!" "Blic" sa vatrogascima spasiocima u poplavljenom Aranđelovcu: "Ljudi su bežali glavom bez obzira i spasavali sve što su mogli"

Užasne poplave koje su zadesile Aranđelovac proteklih dana ostavile su dubok trag u ovom mirnom gradiću. U ovom delu Srbije, visoka vodena bujica prouzrokovala je neverovatne poplave, ostavljajući za sobom štetu i haos. Voda je na nekim mestima, dostigla i visinu od skoro 2 metra potapajući mnoge objekte i ulice. Iako je i dalje vanredna situacija, voda se napokon povukla, omogućavajući meštanima da započnu proces oporavka. "Blic" je juče bio na terenu sa pripadnicima vatrogasne jedinice koji su prvi pritekli u pomoć Aranđelovčanima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"ŠTETA IZNAD 300 MILIONA" Vrtoglavi bilans posledica bujica: Komisije na terenu popisuju šta je sve uništeno

Izvor: Blic, 19.Jun.2023, 13:03

Poplave su stvorile probleme i nanele veliku štetu u Srbiji. Poplavljene su kuće, poslovni prostori, oštećeni putevi, mostovi, u nekim mestima pokrenuta su klizišta i odroni. Vanredna situacija je na snazi u 56 gradova i opština. Evakuisano je više od 300 ljudi, a ekipe Sektora za vanredne situacije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.