DA LI JE TO OVDE DANAS PAO I SNEG? 30 centimetara ledenog pokrivača, evo u čemu je stvar (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 18:05

DA LI JE TO OVDE DANAS PAO I SNEG? 30 centimetara ledenog pokrivača, evo u čemu je stvar (VIDEO)

Čini se kao da je u ovom nemačkom gradu pao sneg.

Jaka oluja prošla je iznad grada Rojtlingena u Nemačkoj i izazvala velike poplave. Ekstremnim vremenskim prilikama posebno je pogođen centar grada gde se, usled nevremena, grad nagomilao nekoliko centimetara visine.

Grad je zabeleo ulice do te mere da mnogi nagađaju kako je u pitanju - sneg.

Sneg u Nemačkoj. pic.twitter.com/WuihtCP78K
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Jafi (@javorkaf) August 5, 2023

Tuča ledenica, prečnika između jednog i dva centimetra, stvorila je zimski prizor usred leta. Grad je začepio i kanalizacioni sistem, što je dovelo do poplavljenih ulica. Grad Rojtlingen saopštio je da je sloj grada u centru grada dostigao visinu od 30 centimetara. Za raščišćavanje puteva, tehničke službe su dovele snežne ralice, saopštio je portparol grada.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.