Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2023, 14:09

Čitaoci javljaju: Blokirali put Bojnik-Brestovac zbog neispunjenog obećanja vlasti da će da im asfaltiraju ulicu

BOJNIK

Čitaoci Regionalne inforrmativne agencije JUGpress javljaju da su meštani blokirali put zmeđu Bojnika i Brestovca u selu Velika Crkvica a zbog neispunjenog obećanja vlasti da će da im asfaltiraju ulicu.

Jednosatna blokada puta bila je juče od 11 do 12 sati kao upozorenje a meštani, kako su nam napisali čitaoci, najvaljuju da će biti organizovana i narednih nedelja.

Pišu da je decenijama obećavano asfaltiranje ulice Stevana Sinđelića u Velikoj Crkvici, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << opština Bojnik.

Kažu da su pre poplave u ovoj ulici dobili grebani asfalt kojim je popunjeno 150 metara, ali da im je nakon poplava put uništen.

Tvrde da su se više puta obraćali lokalnoj samoupravi , da su tražili prijem kod predsednika opštine Nebojše Nenadovića ali da su uvek dobijli odgovor da on nije tu.

Naši čitaoci tvrde da su se neki od meštana lično uverili da su ih u kabinetu predsednika opštine lagali jer su ga, navode, videli kako izlazi iz zgrade opštine baš kad im je rečeno da on nije tu i da je van Bojnika.

Naši čitaoci tvrde i da su meštani ogorčeni jer se obečćanje o asfaltiranju ove ulice ne ispunjava ali s ezato od njih redovno traže glasovi na izborima.

Kažu da, zbog rupa ulicom ne mogu da se kreću ni pešice , nio biciklama niti drugim vozilima.(kraj) ČLJ/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.