Čisti se deo korita gradske reke

Izvor: OkRadio.rs, 31.Jul.2023, 13:07

Čisti se deo korita gradske reke

Radnici Javnog preduzeća Vodovod počeli su danas sa čišćenjem dela vodotoka i zaštitne brane na Vranjskoj reci u Kazanđolu. Reč je o delu reke uzvodno od brane u dužini od 100 i širini od 50 metara. U cilju zaštite od bujičnih poplava biće uklonjeno svo rastinje koje se nalazi u i oko kinete reke. Takođe, ukloniće se i veliko kamenje koje se nalazi uz reku u delu koji se čisti. 
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Čisti se deo korita Vranjske reke

Izvor: JUGpress.com, 31.Jul.2023

VRANJE..Radnici Javnog preduzeća Vodovod počeli su danas sa čišćenjem dela vodotoka i zaštitne brane na Vranjskoj reci u Kazanđolu. Reč je o delu reke uzvodno od brane u dužini od 100 i širini od 50 metara...Svo rastinje koje se nalazi u kineti reke i oko nje biće uklonjeno u cilju zaštite...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.