ČUVAJTE SE! STIŽU NAM POPLAVE! RHMZ izdao zastrašujuće upozorenje za OVAJ DEO SRBIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 13:20

ČUVAJTE SE! STIŽU NAM POPLAVE! RHMZ izdao zastrašujuće upozorenje za OVAJ DEO SRBIJE

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje da su moguće poplave danas i sutra.

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje na svom sajtu o mogućim poplavama danas i sutra usled kratkotrajnog lokalnog izlivanja bujičnih vodotokova sa pojavom poplava na gornjim tokovima Kolubare i Jadra.

- Na gornjim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokovima Kolubare i Jadra, kao i na malim i srednjim vodotocima zlatiborskog okruga moguća su kratkotrajna lokalna izlivanja bujičnih vodotoka sa pojavom urbanih poplava tokom 18. / 19. avgusta. - stoji na sajtu RHMZ.

Najavljeni su i pljuskovi u naredna dva sata, oko 14 časova.

U naredna dva sata u Bačkoj, kao i ponegde u Sremu i na zapad Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, kiša i pljuskovi, ponegde praćeni grmljavinom - stoji na sajtu RHMZ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.