Blagojević: Ilić ne zna šta priča

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2014, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagojević: Ilić ne zna šta priča

Direktor Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područjima Marko Blagojević poručio je danas ministru zaduženom za vanredne situacije Velimiru Iliću da se obavesti o stanju na poplavljenim područjima, dodajući da je to što priča puko neznanje.

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije rekao je, naime, da je činjenica da obnova poplavljenih područja ide sporo i da se neki problemi rešavaju na mučan način ocenjujući da bi, ako bi čekali Marka Blagojevića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o ovome pričali i u maju sledeće godine.

''Sad ide sporo, a šta je bilo do tada - 'Malo smo kraduckali'. Baš divno. Preporučio bi ministru Iliću da se obavesti, jer to što on priča je puko neznanje. Uopšte ništa ne razumem, šta taj čovek priča i šta misli pod tim da se sada tapka u mestu'', rekao je Blagojević za Prvi program Radio Beograda komentarišući izjavu Ilića da se zbog Kancelarije "tapka u mestu" i da obnova ide sporo.

Blagojević je naveo da bi voleo da mu neko kaže gde to piše da je neophodna saglasnost Kancelarije za raspisivanje javnih nabavki.

''Da biste raspisali postupak morate da navedete sredstva odakle su obezbeđena, čime se izbegava situacija iz prethodnih vremena gde su javne nabavke raspisivane, a nije bilo sredstava, a toga se ministar Ilić, veoma dobro seća'', rekao je Blagojević.

Ilić je rekao da dok nije bilo Kancelarije, sve se rešavalo za sedam dana, a otkako ona postoji tapkamo u mestu.

On je istakao da je znao da će biti nezadovoljnih čim je video da Kancelarija ide preko rešenih imovinsko-pravnih odnosa.

Ocenjujući da je veliki broj nezadovoljnih građana, a dolazi zima ,Ilić je ponovio da je "bruka ono što se dešava u Lučanima koji su pet puta poplavljeni".
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blagojević:Ilic da se obavesti, to što priča puko neznanje

Izvor: Blic, 30.Sep.2014

Direktor Kancelarije za obnovu i pomoć poplavljenim područjima Marko Blagojević poručio je danas ministru zaduženom za vanredne situacije Velimiru Iliću da se obavesti o stanju na poplavljenim područjima, dodajući da je to što priča puko neznanje...Ministar bez portfelja u Vladi Srbije rekao...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.