Beč poklonio vozila Paraćinu, Svilajncu i Kladovu

Izvor: Akter, 01.Sep.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč poklonio vozila Paraćinu, Svilajncu i Kladovu

Opštine Paraćin i Svilajnac koje su najviše stradale u prošlogodišnjim poplavama, kao i Kladovo, dobile su na poklon od grada Beča po dva komunalna i jedno vatrogasno vozilo, kao i opremu za vrtiće

Te opštine su danas saopštile da su to polovna vozila u odličnom stanju i da će im biti veoma korisna.

U Gradskoj većnici Beča donaciju je uručila zamenica gradonačelnika Renate Brauner.

Predsednik Opštine Svilajnac, Predrag Milanović  je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kazao da je ponosan što Svilajnac ima prijatelje među najvećim evropskim gradovima.

"Zbog prošlogodišnje poplave nemamo mogućnosti da sami nabavimo ova vozila, tako da nam je ova donacija od izuzetnog značaja, a doprineće svakako većoj bezbednosti građana Svilajnca i poboljšanju usluga komunalne i vatrogasne službe", rekao je Milanović.

Na inicijativu pokrajinske poslanice i gradske većnice Beča, Anice Macke Dojder, donaciju Beča od 3.500 evra aprila ove godine je dobila i paraćinska Tehnološka škola koja je pretrpela velike štete u poplavama.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.