BeautifulSerbia.info: POMOĆ UGROŽENIM I NASTRADALIM U POPLAVAMA

Izvor: BeautifulSerbia.info, 19.Maj.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BeautifulSerbia.info: POMOĆ UGROŽENIM I NASTRADALIM U POPLAVAMA

Ineract biz DOO
Beograd, Makenzijeva ulica br 32/3
MBR: 20916338
U Beogradu, 19. 05. 2014. god.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST POMOĆ UGROŽENIM I NASTRADALIM U POPLAVAMA Kompanija Interact biz D.O.O. u čijem sastavu funkcioniše portal BeautifulSerbia.info, portal ViaBalkans.com, Škola knjigovodstva i preduzetništva i dr., obezbedila je finansijsku pomoć u iznosu od 10.000,00 RSD koju smo uplatili na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima i stradalima od >> Pročitaj celu vest na sajtu BeautifulSerbia.info << poplava.
Svesni smo činjenice da je ovaj iznos simboličan. U skladu je sa našim mogućnostima. Takođe, svesni smo činjenice da naše, i još nečije „malo“ nekome znači mnogo.
Iz tog razloga, kako bismo javno podržali akciju prikupljanja pomoći i kako bismo motivisali i ostale kompanije i pojedince, publikujemo ovo saopštenje za javnost.

Takođe, na našem portalu www.beautifulserbia.info blagovremeno smo postavili info saopštenje o brojevima telefona za pomoć i evakuaciju i promovisali smo ih kroz našu fan stranicu na društvenoj mreži Fejsbuk koja broji preko 37.000 pratilaca.
Koristite hashtag #SerbiaFloods

INFO: Račun Vlade Republike za pomoć ugroženima od poplava je: 840-3546721-89, svrha uplate: za otklanjanje vanrednih okolnosti – poplave.
Apelujemo na sugrađane da pomognu prema svojim mogućnostima.
Interact biz DOO
Ostali tekstovi Beogradski zoo vrt, mozaik Just a girl Od naive, preko pašnjaka, do naučenjaka, pa do Trofeja na obodu Carske bare Mačva, Ušće Drine u Savu Niš, raskrsnica Balkana Pogled sa Save, Kalemegdan Selo Idvor, Mihajlo Pupin Kamenogorsko jutro Jednodnevni izlet po Banatu Mauzolej Karađorđevića

Nastavak na BeautifulSerbia.info...






Povezane vesti

TOB: Domaći i strani gosti žele da uplate pomoć ugroženima

Izvor: Blic, 19.Maj.2014

Turistička organizacija Beograda uputila je apel vlasnicima hotela, hostela i privatnog smeštaja u Beogradu da stave turistima na raspolaganje sve informacije vezane za donacije ugroženima, jer je veliki broj domaćin i stranih gostiju prethodnih dana želeo da finansijski pomogne...TOB je uputio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BeautifulSerbia.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BeautifulSerbia.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.