AU, ŠTA SMO BOGU ZGREŠILI?! Anđela se oglasila usred APOKALIPTIČNIH POPLAVA, KUĆA joj u OPASNOSTI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2023, 17:53

"AU, ŠTA SMO BOGU ZGREŠILI?!" Anđela se oglasila usred APOKALIPTIČNIH POPLAVA, KUĆA joj u OPASNOSTI?!

Neverovatne scene i u bratskoj zemlji!

Ogromna količina kiše, jak vetar i udari groma, pričinili su velike probleme u Tivtu i Herceg Novom. Bujice su na više mesta poplavile saobraćajnice jer odvodni kanali nisu mogli da prime svu količinu kiše koja je pala u vrlo kratko vreme, prenele su podgoričke "Vijesti".

Krov terminalne zgrade na Aerodromu Tivat je počeo da prokišnjava, a udar groma u jednu privatnu kuću u Radovićima uzrokovao je izbijanje manjeg požara. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nevreme i udari gromova prouzrokovali su i probleme u napajanju električnim energijom, pa je veći deo Tivta ostao bez struje. Anđela Đuričić se oglasila u toku oluje.

Na snimku koji je ona okačila na svoj jutjub kanal, može se čuti snažan vetar u pozadini, koji joj sve vreme pomera pair koji drži.

Video samog nevremena je osvanuo i na drugim društvenim stranicama.

A post shared by Подгорички времеплов (@podgoricki_vremeplov)

- "Au brate šta se događa ovo. Šta smo bogu zgrešili", "Herceg plovi", "Đenovići, Montenegro", "To se dešava kada se gradski kanali ne čiste, a vode u prirodi sve zatvorene, jer se flasira i prodaje. Nije ovo Bozije delo, vec čoveka koji ne zna i nema granice proklestva i sebičnosti! Nažalost je tako! Dok se ljudi probude biće zaista kasno, jer malo ih je koji razmisljaju - glasili su neki od komentara.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.