Nevreme u Crnoj Gori, poplave na primorju

Izvor: N1 televizija, 20.Nov.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Crnoj Gori, poplave na primorju

Jaka kiša koja od juče pada u Crnoj Gori izazvala je probleme posebno u primorskim krajevima, gde su poplavljene saobraćajnice, šetališta, prizemne prostorije škola, zgrada, prodavnica.

Služba zaštite u Kotoru je danas evakuisala decu i nastavnike iz škole u Radanovićima, jer je škola bila okružena vodom, potvrdio je medijima načelnik lokalne službe spasavanja Maksim Mandić.

"Deca i nastavnici iz jedne škole u Radanovićima, evakuisani su zbog poplava", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kazao je Mandić.

Po njegovim rečima zbog poplava je služba zaštite i spasavanja od jutros intervenisala više desetina puta, a najugroženije je područje Radanovića i industrijske zone u tom kraju gde, kako je rekao, "ima dosta objekata kojima preti voda".

Jako nevreme i obilna kiša zahvatili su od juče i Herceg Novi gde je za samo danas za par sati palo preko 150 litara kiše po kvadratnom metru.

Poplavljene su mnoge prizemne i podrumske prostorije u Igalu, Sutorini i Bijeloj, prenose medije navode lokalne službe spasavanja.
Pogledaj vesti o: Poplave u Crnoj Gori,   Poplave

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.