Krenuli vozovi iz Podgorice ka Beogradu

Izvor: Blic, 21.Feb.2012, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krenuli vozovi iz Podgorice ka Beogradu

Teretni vozovi su krenuli iz Podgorice ka Beogradu danas u 17.00, rekao je direktor javnog preduzeća "Železnička infrastruktura Crne Gore" Zarija Franović.

"Vrlo brzo će krenuti i putnički vozovi", rekao je Franović.

Sa pruge između Podgorice i Kolašina, u proteklih pet dana uklonjeno je 90 snežnih nanosa, od kojih su neki bili visoki i do 300 metara.

Ranije je saopšteno da je na čišćenju snežnih smetova na oko 160 kilometara železnicke pruge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << danonoćno radilo oko 150 ljudi.

Povezane vesti: UN upozoravaju podunavske zemlje na moguće poplave Osiguravajuće kuće nadoknadiće štetu vlasnicima osiguranih čamaca Brod-restoran u Novom Sadu počeo da tone Majka i sin smrzli se u svojoj kući u selu Grgurevci U lavini u državi Vašington poginule tri, nestalo osam osoba
Pogledaj vesti o: Poplave u Crnoj Gori,   Poplave

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krenuli teretni vozovi iz Podgorice

Izvor: Danas, 22.Feb.2012, 01:09

Teretni vozovi su krenuli iz Podgorice ka Beogradu juče u pet popodne, rekao je agenciji Beta direktor javnog preduzeća „Železnička infrastruktura Crne Gore“ Zarija Franović. „Vrlo brzo će krenuti i putnički vozovi“, rekao je Franović.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.