Izvor: Nezavisne Novine, 04.Jul.2020, 19:26

"Uloženo 215 miliona KM u projekte zaštite od poplava u Srpskoj"

BIJELJINA - Vlada Republike Srpske uložila je 215 miliona KM da bi se poslije velike poplave 2010. godine vodoprivredni objekti doveli u funkcionalno stanje i podigao stepen zaštite od poplava u Srpskoj, izjavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić.
Pogledaj vesti o: Poplava u Bijeljini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U projekte od zaštite od poplava uloženo 215 miliona KM

Izvor: Capital.ba, 05.Jul.2020, 07:33

BIJELJINA – Vlada Republike Srpske uložila je 215 miliona KM da bi se poslije velike poplave 2010. godine vodoprivredni objekti doveli u funkcionalno stanje i podigao stepen zaštite od poplava u Srpskoj, izjavio je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Boris Pašalić. “Pored građevinskih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.