Poplave u RS: Tim prati situaciju

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 03.Dec.2010, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poplave u RS: Tim prati situaciju

Tim za koordinaciju Vlade Republike Srpske /RS/ za praćenje stanja u poplavljenim opštinama održao je večeras u Banjaluci sastanak na kome se upoznao o trenutnom stanju u opštinama Bijeljina, Zvornik, Bratunac, Srebrenica, Rudo, Novo Goražde, Foča, Višegrad, Bileća, Trebinje i Nevesinje.
Tim za koordinaciju nastaviće da prati stanje u poplavljenim opštinama, >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << a sutra, u jutarnjim časovima, održaće sastanak na kome će analizirati nove informacije o situaciji na terenu.

"Tim za koordinaciju je konstatovao da je u potpunosti realizovan današnji zaključak Vlade RS o odobravanju sredstava interventne pomoći, u ukupnom iznosu od 200.000 KM najugroženijim opštinama", navedeno je u saopštenju iz Biroa za odnose s javnošću Vlade RS.

Na sastanku je konstatovano da je u toku realizacija zaključka koji se odnosi na pomoć u hrani i drugim potrepštinama, za najugroženije stanovnike poplavljenih područja.
Izvor: SRNA
Pogledaj vesti o: Poplava u Bijeljini

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Povezane vesti

Vanredno stanje u Bijeljini, Zvorniku i Foči

Izvor: RSplaneta.com, 03.Dec.2010

Stanje u poplavljenim područjima u RS i dalje je kritično.Najugroženija su domaćinstva u opštini Novo Goražde, gdje su poplavljena dva naselja, iako se voda postepeno povlači. Zbog kvara na dalekovodu, struje neće biti mjesec dana na području ove opštine. Vanredno stanje odbrane od poplava...

Nastavak na RSplaneta.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.