Izvor: NTV.rs, 19.Maj.2014, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišvil za postradale od poplava

Nišville jazz festival je obezbedio 10 tona krompira za pripremu obroka stanovništvu poplavljenih područja – koje će odmah proslediti Crvenom krstu, a od 15. juna do 15. avgusta je spreman da organizuje besplatne koncerte na centralnim trgovima Paraćina, Svilajnca, Jagodine, Smederevske Palanke, Obrenovca, Sremske Mitrovice i Šapca, kao i u Bijeljini i Doboju u Republici Srpskoj, kao vid moralne podrške, ali i način za prikupljanje novčane pomoći najugroženijim stanovnicima tih gradova – izjavio je danas direktor Nišvila Ivan Blagojević.
 
Pogledaj vesti o: Poplava u Bijeljini,   Poplave,   Jagodina

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nišvil donirao krompir za ugrožene od poplava

Izvor: Blic, 19.Maj.2014

Nišvil džez festival je obezbedio 10.000 kilograma krompira za pripremu obroka stanovništvu poplavljenih područja. Krompir je prosleđen Crvenom krstu. Ivan Blagojević..- Spremni smo da od 15. juna do 15. avgusta organizujemo besplatne koncerte na centralnim trgovima Paraćina, Svilajnca, Jagodine,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.